Dank aan ons testlaboratorium, kunnen wij onze deskundigheid met andere bedrijven delen. Als u een testlaboratorium met een bewezen spoorverslag zoekt, dan kan Lina de juiste keus voor u zijn. Lina is niet alleen een fabrikant van fietskaders, maar ook één van de belangrijke fabrikanten van op fiets betrekking hebbende delen. Wij bieden ook de professionele fotodiensten voor al uw behoeften aan. Contacteer ons als u aan onze van de fotowinkel en test laboratoria zou willen deelnemen.

Wij zijn gebaseerd in Nederland. Ons testlaboratorium wordt gevestigd in a-15 van DE Vrij, ongeveer 3 km van Groningen. Het wordt gevestigd in het stadscentrum van de stad. Ons het testen laboratorium biedt binnenshuis, de dienst van de overzichtstest voor fietscomponenten en banden aan. Elk van onze tests worden uitgevoerd door een technicus ter plaatse die de recentste hoge snelheidscamera's, een videocamera en een radarsysteem gebruikt.

Testen wij uit meer de autopedden op een brede waaier van wegvoorwaarden, meer leren wij over onze lezers en producten. Wij werken ook met de fabrikanten en proberen ervoor te zorgen de beste kwaliteit uit alle delen komt.

Om deze mijlpaal te vieren hebben wij een kleine selectie van de hoogste vijf autopedproducten van 2012 samengebracht. Dit is het jaar dat de autopedindustrie echt in de grootste markt van de wereld heeft gekweekt, en wij zouden onze autopedmerken en fabrikanten willen top 5 gelukwensen die hen zo ontzagwekkend maakten. 5. Honda S2000 Honda S2000 werd vrijgegeven in de herfst van 2011 en is nu populairste autoped van Honda de in Noord-Amerika. Op het eerste gezicht kijkt het enkel als een regelmatige motorfiets, maar aangezien u dicht en dichter aan het krijgt zult u opmerken dat S2000 een zeer koel dubbel sportuitlaatsysteem kenmerkt dat S2000 de capaciteit om als een motorfiets geeft te klinken en zeer keurig in alle voorwaarden te presteren.

Wij altijd zoeken de recentste en grootste producten uit om u in uw reizen en in uw leven te helpen. Dit is waar u binnenkomt. Wij hebben een verbazend personeel van mensen en producten dat aan het weggaan van het woord over de beste autoped op de markt wordt toegewijd. Wij worden toegewijd aan het aanbieden van onze lezers een uitvoerige kennis over autopedden, evenals de kwaliteitsdienst die tweede aan niets is. Ik hoop aan één dag uw persoonlijke medewerker ben. Ik ben een autopedfanaticus, houd ik van de blik van autopedden, van het geluid en de trilling die zij hebben gemaakt. Ik houd ook van berijdend de wegen. Mijn favoriete manier te reizen is door fiets. Ik ben ook een ernstige fietser en geniet van weg die en van de weg het cirkelen evenals berg het biking en het dwars ski?en van het land rennen. Ik werk momenteel als Persoonlijke Medewerker aan een autopedeigenaar in Nederland. Ik geniet van implicerend met al verwante dingenautoped, zodat als u ooit me wilt alstublieft contacteren voel vrij om mijn website te bereiken en ik zal gelukkig antwoorden. Dank voor het bezoeken.